Het chateau

Wat biedt Château Ferrassières?

Er zijn in totaal 22 appartementen en 2 studio's gerealiseerd. Daarnaast is in het gebouw een prachtig luxe binnen-zwembad met een sauna gebouwd. Het complex heeft 4 verdiepingen en deze zijn bereikbaar via een panoramische lift die een indrukwekkend uitzicht biedt over de Provence. De locatie heeft een eigen spa.

Architect Gerard Wijbrandts heeft het oude gebouw van het Château dusdanig aangepast dat het herontwerp hiervan de autentieke stijl heeft behouden en tegelijkertijd van binnen een zeer eigentijdse uitstraling heeft gekregen en het is voorzien van alle gemakken (ook voor minder validen).

Het luxe en hoogwaardige appartementencomplex heeft de
volgende faciliteiten:

  • een verwarmd overdekt zwembad (gehele jaar open)

  • een ruim zonneterras met speelweide

  • een sauna en jacuzzi

  • een tennisbaan

  • een elektronische entree met privéparking

  • permanent toezicht & onderhoud

De aankoopprijzen voor de appartementen en studio's variëren van €98.127,= tot €294.732,= inclusief BTW.
Inmiddels is ruim driekwart van de appartementen verkocht

Door het aankopen van een appartement in de Résidence Château Ferrassières wordt u eigenaar van een 2e onderkomen op een unieke locatie en kunt u onbeperkt gebruik maken van de weldadige faciliteiten die de residentie biedt. Als eigenaar van uw appartement maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaren Résidence Château Ferrassières. U kunt een appartement aankopen en aanwenden voor geheel eigen gebruik. Of u kunt ook uw onderkomen verhuren in de perioden dat u er zelf geen gebruik van maakt. Het verhuren van uw appartement kunt u zelf in eigen beheer doen of u kunt dit uitbesteden aan een professionele verhuurder. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en de juridische en fiscale aspecten die uw keuze met zich mee brengt.

Plattegrond van Résidence Château Ferrassières

Het bestaande hoofdgebouw van de Résidence Château Ferrassières heeft 2 verdiepingen. De appartementen zijn hier gevestigd op:

  • tuinniveau (nummers 1 tot en met 4),

  • de begane grond (nummers 5 tot en met 12) en

  • 1e verdieping (nummers 19 tot en met 26).

De toren die bereikbaar is met een glazen panoramische lift kent 4 verdiepingen met elk een prachtig appartement (nummers 27 tot en met 29) met het uitzicht over de lavendelvelden. Naast de toren op de begane grond is het verwarmde overdekte zwembad en sauna. Boven het zwembad zijn er 2 appartementen (nummers 13/14 en 15/16) en 2 studio's (nummers 17 respectievelijk 18).

Klik op de appartementen in onderstaande plattegronden om de details en beschikbaarheid te bekijken.

Tuinniveau

De plattegrond van het tuinniveau van het chateau kamer 1 kamer 2 kamer 3 kamer 4

Begane grond

De plattegrond van de begane grond van het chateau kamer 5 kamer 6 kamer 7 kamer 8 kamer 9 kamer 10 kamer 11 kamer 12 kamer 18 kamer 17 kamer 16 kamer 15 kamer 14 kamer 13

1e verdieping

De plattegrond van de eerste verdieping van het chateau kamer 20 kamer 14 kamer 21 kamer 22 kamer 23 kamer 24 kamer 25 kamer 26

2e, 3e en 4e verdieping

De plattegrond van de eerste verdieping van het chateau kamer 27 kamer 28 kamer 29