Meer weten over...

Huis te koop Frankrijk

Huis te koop Frankrijk: luxueuze woning kopen in Résidence Château Ferrassières


In het romantische Ferrassières wordt biedt Château Gipières Promotions een exclusief huis te koop Frankrijk aan. Résidence Château Ferrassières is een prachtig gerenoveerd landhuis gelegen tussen de Montagne de Lure, Mont Ventoux en de Lubéron. Op deze locatie midden in de Drôme Provençale zijn in totaal 23 appartementen en 6 studio's gerealiseerd. In dit kleinschalige appartementencomplex wordt elke woning als permanent huis, vakantiehuis of tweede huis te koop Frankrijk aangeboden. Het complex beschikt over 3 hectare grond in een van de mooiste streken van Zuid-Frankrijk en biedt daarnaast verschillende faciliteiten. Wilt u graag een huis kopen in Frankrijk, specifiek in de Drôme Provençale? Bekijk dan ons woningaanbod van exclusieve huizen in de Résidence Château Ferrassières, waaronder diverse luxe appartementen en studio's, die nog te koop staan.


Exclusieve huizen te koop Frankrijk tegen zeer aantrekkelijke prijzen


In Résidence Château Ferrassières worden diverse huizen te koop Frankrijk aangeboden. Het indrukwekkende landhuis is volledig gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt. Alle appartementen en studio's zijn voorzien een stijlvolle inrichting, inclusief een moderne keuken. Het appartementencomplex biedt daarnaast verschillende faciliteiten, waaronder een tennisbaan, verwarmd binnenzwembad, jacuzzi en sauna. Het château beschikt tevens over een zonneterras, een speelweide en 6 gastenkamers. De verschillende verdiepingen worden door middel van een panoramische lift met elkaar verbonden. Een huis kopen in de Provence vereist echter wel de nodige voorbereiding, kennis en expertise. Château Gipières Promotions helpt u graag bij het vinden van de woning van uw dromen in de Drôme Provençale. Wij bieden in de Résidence Château Ferrassières al een exclusief huis te koop Frankrijk aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs vanaf € 84.000,- inclusief BTW.


Charmant huis te koop Frankrijk: studio of appartement kopen in de Provence


Résidence Château Ferrassières beschikt over diverse studio's en appartementen en biedt elke individuele woning als een modern en charmant huis te koop in Frankrijk aan, midden in de Provence. Het appartementencomplex bevindt zich vlakbij de populaire thermen van Montbrun-les-Bains (Valvital), evenals het befaamde wintersportgebied Mont Serien. Deze indrukwekkende streek in Zuid-Frankrijk staat bekend als een van de mooiste gebieden van de Provence. De Provence biedt daarnaast ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van buitensport en recreatie, zoals paardrijden, zweefvliegen, mountainbiken en bergbeklimmen. Vanwege de unieke locatie in de Drôme Provençale kunt u tevens uw huis in Frankrijk als verhuurobject aanbieden en een uitstekend rendement via de verhuur realiseren.


Huis kopen Provence? Samen met u realiseren wij de woning van uw dromen


Wilt u graag een vakantiehuis of tweede huis kopen Provence? Château Gipières Promotions begeleidt u persoonlijk bij het vinden van de woning van uw dromen in Zuid-Frankrijk, specifiek in de Drôme Provençale. Wij beheren en verhuren reeds jaren vakantiewoningen op speciale locaties in landhuizen en kastelen. In de Résidence Château Ferrassières worden woningen gerealiseerd die afzonderlijk worden aangeboden als luxueus huis te koop Frankrijk, in de Drôme Provençale. Het landhuis is gerenoveerd tot een kleinschalig appartementencomplex met een traditionele uitstraling. U kunt een huis kopen in de Provence voor permanente bewoning, vakantieverblijf, als verhuurobject of aantrekkelijk beleggingsobject. Bent u benieuwd naar het uitgebreide aanbod van charmante woningen en huizen te koop Frankrijk, in de Résidence Château Ferrassières? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies bij het kopen van de woning van uw dromen in de Drôme Provençale.


Heeft u interesse in een door ons aangeboden huis te koop Frankrijk, in de Résidence Château Ferrassières? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met dit bijzondere object.