Meer weten over...

Huis te koop Provence

Modern huis te koop Provence met indrukwekkend uitzicht


In het prachtige Ferrassières bieden wij in een gerenoveerd kasteel een luxueus huis te koop Provence aan. Château Gipières Promotions heeft Résidence Château Ferrassières gerenoveerd tot een zeer exclusief appartementencomplex. Deze gerealiseerde woningen worden als individuele huizen te koop aangeboden. Het moderne complex is ingedeeld in 23 appartementen en 6 studio's. Een huis kopen in de Provence geeft u de mogelijkheid om in een authentieke sfeer in een van de mooiste gebieden van Frankrijk te wonen. Vanwege de bijzondere locatie in de Drôme Provençale kunt heerlijk genieten van de prachtige omgeving en een indrukwekkend uitzicht vanuit uw huis in Zuid-Frankrijk. Wilt u bijvoorbeeld een vakantiehuis of tweede huis kopen in Frankrijk, in de Drôme Provençale en heeft u interesse in een van de woningen in de Résidence Château Ferrassières? Bekijk dan gerust ons aanbod van moderne huizen te koop in deze residentie. Samen met u realiseren wij uw droomhuis in de Provence.


Huis kopen Provence voor een zeer aantrekkelijke prijs


Een huis kopen Provence is een hele onderneming. Château Gipières Promotion ondersteunt u bij het kopen van een woning in Zuid-Frankrijk, die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen, behoeften en uw budget. Wij bieden al een exclusieve studio als huis te koop Provence aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs vanaf € 84.000,- inclusief BTW. Alle studio's en appartementen zijn voorzien van een luxe en hoogwaardige afwerking. Résidence Château Ferrassières beschikt daarnaast over zowel kleine als grote appartementen.


Huis kopen in Frankrijk op een bijzondere locatie: Résidence Château Ferrassières


Een huis kopen in de Provence is ideaal als vakantiewoning, tweede huis, maar ook als permanente woning. Daarnaast kunt u ook een huis kopen in Frankrijk als verhuurobject en belegging in vastgoed. Résidence Château Ferrassières biedt een huis te koop Provence aan, gelegen op een unieke locatie tussen de Montagne de Lure, Mont Ventoux en de Lubéron, Zowel de diversiteit aan sport- en recreatiemogelijkheden als de uitstekende samenwerking met de uiterst populaire thermen van Montbrun-les-Bains, geeft u de mogelijkheid om te profiteren van een optimaal rendement via de verhuur.


Huis te koop Provence: exclusief appartement kopen in Zuid-Frankrijk


Het door Château Gipières Promotions aangeboden huis te koop in de Provence is uitermate geschikt als vakantiewoning, tweede huis, permanente woning of verhuurobject. Een huis kopen in de Provence betekent niet alleen dat u heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur in Zuid-Frankrijk. In de Drôme Provençale vindt u namelijk ook volop mogelijkheden op het gebied van buitensport en recreatie, zoals onder andere mountainbiken, paardrijden, zweefvliegen en bergbeklimmen. Résidence Château Ferrassières beschikt tevens over verschillende faciliteiten, waaronder een verwarmd binnenzwembad, sauna, jacuzzi, zonneterras, speelweide en tennisbaan. Het château is het nieuwste object in onze portfolio. Alle gerealiseerde studio's en appartementen worden afzonderlijk aangeboden in de vorm van een modern huis te koop Provence. Wij begeleiden u persoonlijk bij het kopen van het huis van uw dromen in de Drôme Provençale.


Wilt u graag een huis kopen in Frankrijk en heeft u interesse in een door ons aangeboden huis te koop Provence, in de Résidence Château Ferrassières? Neem dan gerust contact met ons op en maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan diverse exclusieve huizen te koop in Frankrijk, specifiek in de Drôme Provençale.