Nieuws

Uitnodiging voor een van de volgende Meet & Greets in Ferrassières

Met enige regelmaat vertrekken we met een klein gezelschap van geïnteresseerde kopers naar Ferrassières. We verblijven in Montbrun-les-Bains en er is voldoende gelegenheid om het château Ferrassières en natuurlijk de prachtige omgeving te bekijken. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meldt u dan aan via de mail of bel naar 06 55 35 78 01.

"Impressies van het château en de appartementen:

Bekijk bijgaand de diverse foto's van het château, de appartementen, de hal en lift, het zwembad en de sauna.

Impressie van de omgeving van Ferrassières:

Op Youtube staat een kort filmpje van de omgeving van Ferrassières (2 minuten en 20 seconden). Zie bijgaande link.

Het eigen gebottelde bronwater

Het landgoed dat toebehoort aan de eigenaren heeft een eigen bron. Dagelijks wordt er 70.000 kuub aan het naastgelegen plaatsje Sault geleverd.Het overige water is van de eigenaren in het château Ferrassières. Heerlijk water!

Terugblik op de second home beurs 13-15 maart 2015

"Wat een geweldige beurs hebben we achter de rug! Leuk om te ervaren dat ons enthousiasme over dit unieke plekje wordt gedeeld. We wisten niet dat er zoveel mensen ook op zoek waren/zijn naar een eigen plekje à la Résidence Château Ferrassières ....!! Onze doelstelling was om een aantal mensen - waar we een goede 1e klik mee hebben - mee te vragen voor èèn van de Meet & Greets in Ferrassières om op basis daarvan verder te praten. Wij vinden het erg belangrijk dat mogelijk toekomstige eigenaren het juiste gevoel bij een eventuele aankoop krijgen. ...Wat we niet hadden voorzien is de overweldigende belangstelling: één bezoeker wilde zelfs al direct ongezien kopen maar dat hebben we omgezet naar een optie omdat het met eigen ogen aanschouwen vóór de definitieve aankoop volgens ons belangrijk is. We willen alleen maar toekomstige buren die hier naar volle tevredenheid jarenlang plezier van gaan hebben."